Luxe tuin huis

Deze Prachte luxe tuinhuis is volledig volgens wens gemaakt. De moderne look en strakke afwerking geven het huisje een luxe uitstraling waar tientallen jaren van kan worden genoten!

De kozijnen zijn van kunststof en dakgoten en regenpijpen van zink, Hierdoor is het een onderhoud vrij huisje die ondanks weer en wind gemakkelijk tientallen jaren meegaat. 

De vele ramen en grote dubbele deur geven een warm en zomers gevoel in het huis. en vergeet natuurlijk niet het prachtige uitzicht. Het huisje kan voor vele soorten  toepassingen worden gebruikt van een schuur tot een werkplek, B&B tot een vakantiehuisje. 

Op het terras kan heerlijk gezeten worden en met de houtkachel kunt u genieten tot in de late uren. Zomers onder de zon is er uiteraard genoeg plek om nog de barbecue aan te zetten en wanneer het regent kunt u gemakkelijk binnen zitten, oftewel voor ieder wat wils.

Lariks Veranda met glazen schuifdeuren

Dit is een prachtige veranda gemaakt van Lariks hout. De veranda is tegen een stenen schuur geplaatst en staat overdag volledig in de zon. De veranda beschikt over zinken regenpijpen en heeft een mooie stenen bestrating als ondergrond. 

 

 

Het speciale aan deze veranda is het geheel met glazen deuren kan worden afgesloten van buiten. Hierdoor ontstaat er binnen een heerlijke plaats om uit de wind te kunnen zitten. Zelfs bij lage temperaturen kan er een warme zit plek worden gecreëerd  met een houtkachel of een heater.

Tussen het huis en de veranda is er een Lariks houten schutting geplaatst die doodmiddel van een deur toegang geeft aan de achtertuin. De stijl en kleur van de schutting komt overeen met die van de veranda dit geeft mooi totaal plaatje!

Lariks tuinhuis

Hier is in de achtertuin een prachtig klein tuin huisje geplaatst. Dit huisje wordt gebruikt om met het mooie weer heerlijk in te kunnen zitten en chillen. De 2 Houten raamkozijnen kunnen beidde open en dicht worden gedaan. 

De regenwater afvoer zit aan de achter kant van het huisje en het dak is afgewerkt met een Aluminium profiel. De vloer in het tuinhuisje is gemaakt van vlonder planken die een unieke sfeer aan het interieur geven.

Samen met de decoratie is het tuinhuisje compleet en geeft een geweldige sfeer die voelt als thuis. Hier kan zomers lang worden gezeten samen met familie en vrienden.